İçeriğe geç

Kayseri Konya Ucakla Kac Dk

Kayseri’den Konya’ya kaç saat sürer?

Kayseri ile Konya arası kaç kilometre? Kayseri ile Konya arası mesafe yaklaşık 307 km’dir. Kamil Koç ile Kayseri’den Konya’ya yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 10 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Kayseri arası uçakla kaç saat?

İstanbul Havalimanı’ndan (IST) Kayseri Havalimanı’na (ASR) direkt uçuşlar ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Kayseri Konya bileti kaç TL?

Kayseri – Konya En popüler otobüs güzergahlarının bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıKayseri Konya Bilet fiyatlarıGünlük otobüs güzergahı sayısıMek Ağrı Dağı Turizm350 TL1Adıyaman Ünal Turizm400 TL1Elazığ Hazar Turizm400 TL1Hat Ağrılı Turizm450 TL16 hat daha

Ankara Konya arası uçakla kaç saat?

Konya – Ankara güzergahında uçuş gerçekleştiren en popüler üç havayolu: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AJet’tir. Uçak bileti fiyatlarını görüntülemek için tıklayın. Konya’dan Ankara’ya uçuş süresi 250 dakikadır.

Adana Konya kaç?

Konya-Adana arası mesafe yaklaşık 295 km’dir. Kamil Koç ile Konya-Adana yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Konya Kayseri arası kaç km hızlı tren?

Konya (Türkiye) şehrinden Kayseri (Türkiye) şehrine (278 km) trenle nasıl gidilir?

Kayseri’den nerelere direkt uçuş var?

Hangi havayolları Erkilet Havalimanı’na direkt uçuş sunuyor? Pegasus, AJet, SunExpress ve Türk Hava Yolları Antalya, İstanbul, İzmir, Lefkoşa ve Trabzon’dan Erkilet Havalimanı’na direkt uçuş sunuyor.

İstanbul Kayseri uçakla kaç saattir?

ULAŞIM: Kayseri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kayseri Erkilet Havalimanı’na direkt uçuş yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir.

Adana Kayseri uçakla kaç saat?

Adana-Kayseri uçuşları için kalkış havalimanı olarak Adana Mersin Çukurova Havalimanı’nı, varış havalimanı olarak ise Erkilet Havalimanı’nı kullanabilirsiniz. Adana ile Kayseri arasındaki uçuş mesafesi kaç kilometredir ve uçuş süresi ne kadardır? Adana ile Kayseri arasındaki toplam uçuş mesafesi 192 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş yolculuğu 50 dakika sürmektedir.

İstanbul Konya arası otobüsle kaç saat sürüyor?

İstanbul’dan Konya’ya kaç saat sürüyor? İstanbul ile Konya arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 8 saat 25 dakika sürüyor. İstanbul’dan Konya’ya otobüs bileti nasıl satın alabilirim?

Sivas Konya arası kaç?

Sivas ile Konya arası kaç kilometre? Sivas ile Konya arası mesafe yaklaşık 494 km’dir. Kamil Koç ile Sivas’tan Konya’ya yolculuğunuz yaklaşık 6 saat 41 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Konya Ankara arası otobüs kaç saat sürüyor?

Ankara-Konya arası uçuşlar yaklaşık 3 saat 15 dakika sürüyor; ayrıca son model araçlarımızla seyahat artık çok daha konforlu.

Konya Antalya arası kaç saat kaç kilometre?

Antalya ile Konya arası kaç kilometredir? Antalya ile Konya arası mesafe yaklaşık 320 km’dir. Kamil Koç ile Antalya’dan Konya’ya yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 45 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Konya Antalya Havalimanı arası kaç km?

Konya – Antalya için uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 192 km. Yaklaşık uçuş süresi: 50 dakika. Popüler havayolları. Popüler havaalanı: Antalya Havalimanı

Konya Esenboğa arası kaç km?

Konya – Ankara için uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 230 km. Yaklaşık uçuş süresi: 40 dakika. Popüler havayolları. Popüler havaalanı: Esenboğa Havalimanı

Kayseri’den Konya’ya hangi yoldan gidilir?

Konya’dan Kayseri’ye arabayla kaç saat sürer? Kayseri-Konya arası D300 karayolunda 4 saat, Kayseri Niğde/D805 yolunda 4 saat 30 dakika ve Kırıkkale-Konya yolunda 4 saat 45 dakika sürmektedir.

Ankara Konya arabayla kaç saat sürüyor?

Ankara-Konya arası mesafe yaklaşık 251 km’dir. Kamil Koç ile Ankara-Konya yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 15 dakika sürmektedir.

Ankara Kayseri arası araba kaç saat sürüyor?

Ankara ile Kayseri arasındaki mesafe kaç kilometredir? Ankara ile Kayseri arasındaki mesafe yaklaşık 341 km’dir. Kamil Koç ile Ankara’dan Kayseri’ye yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 50 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

İstanbul Konya arası otobüsle kaç saat sürüyor?

İstanbul’dan Konya’ya kaç saat sürüyor? İstanbul ile Konya arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 8 saat 25 dakika sürüyor. İstanbul’dan Konya’ya otobüs bileti nasıl satın alabilirim?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Balık Etli Escort